ÇANAKKALE / ÇAN - Zeynep Bodur Okyay Özel Eğitim Meslek Okulu

Meslek Okulu Öğrencilerimizin Kitap Fuarı Gezisi

HAREKETLİ YAŞAM VE SPORTİF FAALİYETLER PROJESİ ETKİNLİKLERİMİZ

Haz

Zeynep BODUR OKYAY Özel Eğitim Uygulama Okulları ve Meslek Okulu olarak  Engelliler Haftası ve Yıl Sonu Etkinlikleri kapsamında program gerçekleştirildi. Programa İlçe Kaymakamımız Sn. Mustafa GÜRDAL, Belediye Başkanı Sn.Harun ARSLAN, Çanakkale Seramik Kale Grubu Temsilcisi Sn.Nedim CEYLAN ile ilçemizde önde gelen protokol üyeleri katıldı.

Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunmasının ardından öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin düzenlemiş olduğu müzik gösterisi, spor yarışmaları, yıl içinde sportif yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi,  mezuniyet programı  ile devam etti. Etkinliklerin ardından öğrencilerimizin ve velilerimizin ürünleriyle düzenlenen yıl sonu sergisinin  gezilmesi, Bahçe ve Hayvan Bakımı Beceri Uygulama Alanının açılışı ve pilav ikramı ile etkinlik sona erdi. Etkinliklerin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize,velilerimize,öğrencilerimize ve okulumuzun tüm personeline çok teşekkür ederiz.

May

Engelliler Haftası kapsamında Hacı Fatma BODUR Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi Alanı öğrencileri tarafından öğrencilerimize uçurtma etkinliği gerçekleştirildi.Yapılan etkinlikte öğrenciler uçurtmalarını kendileri tasarladılar ve okul bahçesinde uçurdular.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ediyoruz.

Nis

Zeynep BODUR OKYAY Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileri alan tanıtım faaliyetleri kapsamında ilçemizde bulunan Atölye Eda işletmesine ziyaret gerçekleştirdiler.İşletme yetkililerine tanıtım faaliyetine katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Mrt

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında okulumuzda etkinlikler gerçekleştirildi. Çan Belediyesi Tiyatro okulu da sergilediği oyun ile etkinliklere katkı sağladı. Çan Belediyesi Başkanvekili Ramazan AYDIN ve Başkan Yardımcısı Mustafa ERDEM Çan Belediyesi adına etkinliğimize katılarak; 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Gününde öğrencilerimiz ile birlikte oldular ve öğrencilerimize hediyeler takdim ettiler. Öğrencilerimizin özel ve anlamlı gününde destek olan misafirlerimize, programı gerçekleştiren öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi"nin 108. yıl dönümü kapsamında düzenlenen programımızda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.